top of page

Rubato Konseri

Güncelleme tarihi: 14 Kas 2023




Ally Organizasyon olarak, 30 Eylül 2022 Cuma günü Dedeman Otel'de gerçekleştirdiğimiz Rubato Yemekli Gala gecesinde 550 katılımcıyı memnun ederken, profesyonel hizmet ve kaliteli yiyecek içecek servis anlayışımız ile birlikte konuklarımızı konforla buluşturduk. Bu muhteşem gece vesilesiyle başarılı bir organizasyonun altına imzamızı atmış olduk.

Darısı artık diğer gerçekleştireceğimiz konserlerin başına diyoruz...



Katılımcı Yorumlarımız




Bilet Satışları

Ally Organizasyon'un düzenlendiği etkinlik ve konserlere katılım sağlamak için online satış sürecinden geçmeniz gerekiyor. Bu sürecin ilk adımı, etkinlik detay sayfasıdır. Etkinlik detay sayfası katılım sağlayacağınız etkinlikler hakkında sizlere bilgi verir. Bunlar; konsept içerik bilgisi, etkinlik esnasında sunulan hizmet ve servisler, kapı açılış saat ve tarih bilgisi, sanatçının sahne saatidir. Kısacası, etkinlik detay sayfasında etkinliği tanımınıza yol açarak karar vermenizi kolaylaştıracak bilgiler vermekteyiz.



Satış Süreci

Sürecin ikinci adımı olan satış sürecimiz konuklarımızın ihtiyaç duyduğu profesyonel bir deneyim içerir. Konuklarımız, etkinlik detay sayfasından ayrılmadan sanal deneyim ile oturma planından yerlerini seçerek bilet satın alabilirler. Yerinizi seçtikten sonra bilet satın alacağınız ödeme aşamasına yönlendirilirsiniz. Ödeme aşamasında forum aracılığıyla sizlerden istenilen (ad-soyad, e-mail adresi) bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde girdiğinizden emin olmanız gerekir. Ad-soyad bilgilerinize göre bilet kesileceği ve verdiğiniz e-mail adresinize pdf formatında dijital biletler gönderileceği için bilgilerin doğru olması zorunludur. Etkinliklerde kapıdaki yetkililere biletlerinizi göstererek giriş sağlayabilirsiniz.



Yaklaşan Etkinliklerimiz


Ally Organizasyon olarak düzenlediğimiz konserler ve gala gecelerindeki gibi atmosferi, görsel şovları ve sahne performansı ünlü olan birbirinden harika etkinliklerimize göz atmak isterseniz yaklaşan etkinliklerimizi görebilirsiniz.











bottom of page