top of page

Konser Biletleri Hakkında İpuçları

Güncelleme tarihi: 30 May 2023

Etkinlik ve konser bilet satışlarını web sitemiz üzerinden online olarak gerçekleştirmeye imkan tanıyarak daha geniş bir kitleye ulaşmasını hedeflerken, web sitemize abone olan müşterilerimize özel ayrıcalık hakkı (kampanyalar ve daha fazlası) tanıyoruz. Web sitemiz üzerinde biletlerimizi online satışa açmak, müşterilerimizin kolay ve hızlıca bilet satın almalarını ve organizasyonun daha önce olmadığı kadar geniş bir kitleye ulaşmasını sağlar.


Konser Biletleri Hakkında İpuçları

Ally olarak düzenlediğimiz konser ve etkinliklere web sitemizden üzerinden ulaşabilir ve katılmak istediğiniz konser ve etkinlik için bilet satın alabilirsiniz. Online olarak web sitemizden satın alma süreci kullanıcı odaklı olduğu için olabildiğince kolay ve hızlıdır. İşte süreç hakkında tüm detaylar...


İçindekiler:


 

Adım #1: Etkinlik ve Konseri Tanıyın!


Ally Organizasyon'un düzenlendiği etkinlik ve konserlere katılım sağlamak için online satış sürecinden geçmeniz gerekir. Bu sürecin ilk adımı, etkinlik detay sayfasıdır. Etkinlik detay sayfası katılım sağlayacağınız etkinlikler hakkında sizlere bilgi verir.


Bu bilgiler; konsept içerik bilgisi, etkinlik esnasında sunulan hizmet ve servisler, kapı açılış saat ve tarih bilgisi, sanatçının sahne saatini kapsar. Etkinlik detay sayfasında etkinliği tanımınıza yol açarak karar vermenizi sağlayacak bilgiler vererek süreci sizler için kolaylaştırmaktayız.


Adım #2: Bilet Satın Alın!


Sürecin ikinci adımı olan satış süreci kullanıcı dostudur ve konuklarımızın ihtiyaç duyduğu profesyonel bir deneyim içerir. Konuklarımız, etkinlik detay sayfasından ayrılmadan sanal deneyim ile sahne yakınlık durumuna göre oturma planından yerlerini seçerek bilet satın alabilirler.


Yerinizi seçtikten sonra ise bilet satın alacağınız ödeme aşamasına yönlendirilirsiniz. Ödeme aşamasında forum aracılığıyla sizlerden istenilen (ad-soyad, e-mail adresi) bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde girdiğinizden emin olmanız gerekir. Ad-soyad bilgilerinize göre bilet kesileceği ve verdiğiniz e-mail adresinize pdf formatında dijital biletler gönderileceği için bilgilerin eksiksiz ve doğru olması zorunludur. Son olarak konser ve etkinliklere giriş yapmak için kapıdaki yetkililere biletlerinizi göstermeniz gerekir.


Adım #3: Abone Olun! Konser ve Etkinliklerde Ayrıcalık Hakkı Kazanın!


Bir organizasyon şirketi olarak, sizin için her zaman en önemli olan şey, her etkinliğimizde sizi memnun etmek ve keyifli bir deneyim sunmamızdır. Çok iyi anlıyoruz ve bu nedenle, sizlere daha fazla avantaj sunmak için özel ayrıcalıklar sunan bir abonelik hizmeti oluşturduk.


Abone olduğunuzda, etkinliklerimizde sizlere özel ayrıcalıklar sağlıyoruz. Bu ayrıcalıklar, sınırlı kontenjana sahip kampanyalarımızda abonelerimizin öncelikli hakka sahip olmasını sağlar. Bu sayede biletlere indirimli olarak ilk sahip olan kişilerden biri olarak, kontenjan engelini ortadan kaldırmış olursunuz.


Bununla birlikte abone olarak düzenlediğimiz her etkinlik ve konser için e-mail adresiniz aracılığıyla kampanyalarımızı takip edebilir, hızlı ve kolay bir şekilde indirime sahip biletlerden faydalanabilirsiniz.


Abonelik programımıza ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz ve sizlere özel ayrıcalıklarımızdan faydalanabilirsiniz. Böylece, organizasyonlarımızda her zaman özel ve unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Abone olmak için allyorganizasyon.com web sitesini ziyaret ettiğinizde sizi ilk karşılayan Pop-up sayfasına e-mail adresinizi girmeniz yeterlidir.

Siz de abonelik programımıza katılın ve abonelerimize özel ayrıcalıklarla dolu bir dünyanın kapılarını açın!


Yaklaşan Etkinliklerimiz






bottom of page